Imorgon är det dags!

publicerat i Hem;
Nu har jag varit dålig på att uppdatera, ska bli skärpning.
 
Imorgon ska vi iväg på vår första tävling så nu dagarna innan har jag fått hindra mig själv från att inte bara nöta sönder både momenten och hunden. Så det fick bli följande upplägg istället:
  • Måndag: Rallylydnadsträning i ridhus, eftersom jag var hundvakt till kompisens hund så utfördes träningen med en löptik närvarande. Gick riktigt bra och jag är mycket nöjd med det passet!
  • Tisdag: Lydnadsträning utomhus på plats med mycket störning runt omkring. Lite flamsigare än dagen innan men en helt ok träning.
  • Onsdag: vilodag med endast de sedvanliga koppelpromenaderna.
  • Torsdag: miljöträningspromenad i centrum tillsammans med mamma och hennes tik. Som avslutning på dagen tog vi en promenad utan koppel på åkervägarna vid stallet där han härjade loss ordentligt i snön.

 

Vi får ser hur det går imorgon, jag tror ju att han kommer har svårt att koncentrera sig med så mycket hundar närvarande ( 187 hundar anmälda, 35 respektive 27 i mina klasser). Vi har störningstränat en hel del senaste veckorna men jag tror ändå att han kommer har lite splittrar fokus. Vi får se, roligt ska vi i vart fall ha!